Belangrijk nieuws!

17 dec. 2019

Vanaf eind december 2019 gaat ParkeerService gefaseerd over op een nieuw, digitaal vergunningensysteem. De overgang naar het nieuwe systeem kan merkbaar voor u zijn. Het E-loket is tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe vergunningaanvragen en ook bij bestaande producten gebruikt u tijdelijk webformulieren voor wijzigingen en bij het beëindigen van uw vergunning(en). U kunt binnenkort uw parkeervergunning(en) beheren in een vernieuwd digitaal loket. Per 1 januari aanstaande hoeft u uw vergunningpas niet meer achter de voorruit te plaatsen. 

Het digitaal aanmelden van uw kentekens gaat er anders uitzien. We introduceren het nieuwe ParkStart. Dit vervangt het oude Key2Park. Aan de inhoud van uw parkeervergunning verandert er niets. U kunt uw huidige parkeervergunning(en) onder dezelfde voorwaarden blijven gebruiken.  

Als uw e-mail adres bij ons bekend is, heeft u inmiddels per e-mail een informatiebrief van ons ontvangen. Staat uw e-mail adres niet bij ons in het systeem, dan ontvangt u per post een informatiebrief en vragen wij u uw e-mail adres door te geven via de button op de homepage van deze website.  

Heeft u een vergunning op 1 kenteken, dan hoeft u geen actie te ondernemen, uw vergunning wordt automatisch gedigitaliseerd.

Op het moment dat de overgang naar het nieuwe systeem plaatsvindt, eind december, ontvangt u van ons een tweede mail met meer informatie. 

Wij danken u voor uw begrip! In de toekomst kunnen we u nog beter van dienst zijn met ons nieuwe, digitale vergunningensysteem.