Abonnementen

U kunt in de gemeente IJsselstein een abonnement aanvragen voor parkeergarage Overtoom of parkeergarage Eiteren.
V
oor parkeergarage Eiteren is er op dit moment een wachtlijst.

Algemeen

Type abonnement Geldig
Abonnement bewoners* 24 uur per dag, 7 dagen per week
Abonnement bedrijven/commercieel 24 uur per dag, 7 dagen per week
Abonnement kantoortijden bedrijven** maandag t/m vrijdag 
07.00 - 19.00 uur
Abonnement winkeltijden bedrijven**  maandag t/m zaterdag 
07.00 - 21.00 uur

 * Let op: Voor bewoners die geen recht hebben op een (1e of 2e) bewonersvergunning wordt de mogelijkheid geboden tegen gereduceerd tarief een bewonersabonnement aan te schaffen voor een parkeergarage/parkeervoorziening. U komt niet voor een voordelig abonnement in aanmerking als u beschikt over 3 of meer eigen parkeerplaatsen. De tarieven en het aantal beschikbare bewonersabonnementen worden jaarlijks opnieuw vastgesteld en zijn mede afhankelijk van de bezettingsgraad in de parkeervoorziening.


** Let op! Onderstaande informatie heeft alleen betrekking op een kantoortijden abonnement en een winkeltijden abonnement.

U heeft met dit abonnement 24 uur toegang tot de parkeergarage met uw abonnementspas. Binnen de kantoortijden of winkeltijden hoeft u niets extra’s te betalen. Indien u vóór 07:00 uur de garage in rijdt, betaalt u tot 07:00 het normale parkeertarief. Indien u na 19:00 uur (in geval van een kantoortijden abonnement) of na 21.00 uur (in geval van een winkeltijden abonnement) uit de garage wil rijden, dient u eerst het normale parkeertarief te voldoen aan de kassa met uw abonnementspas.

Betalen bij de kassa met uw abonnementspas
Bij de kassa houdt u uw abonnementspas voor de kaartlezer.
De kaartlezer voor de abonnementspassen vindt u aan de linkerzijde onderaan de barcodekaartlezer. Nadat u uw abonnementspas voor de paslezer heeft gehouden, verschijnt het bedrag dat u bij moet betalen in het display. Vergeet u te betalen terwijl dit wel noodzakelijk is, dan zal er bij de uitrit op het display de tekst verschijnen: 'Ga naar kassa'.
Indien u binnen de kantoortijden heeft geparkeerd, kunt u gewoon uitrijden.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven.

Aanvragen

>> Abonnement aanvragen

Voor parkeergarage Eiteren is er op dit moment een wachtlijst. Bij het aanvragen van een abonnement wordt u automatisch op de wachtlijst geplaatst.

Binnen vier werkdagen na ontvangst van uw aanvraag, kunt u in de loge van parkeergarage Overtoom uw abonnement afhalen. U krijgt hierover bericht.