Digitale bezoekersregeling

Woont u in een vergunninggebied dan kunt u uw bezoek tegen een voordelig tarief laten parkeren in de Schil. Vraag hiervoor de digitale bezoekersregeling aan.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Voor bewoners die staan ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP) van de gemeente IJsselstein en wonen binnen het vergunninggebied.
  • Parkeren mag alleen in de Schil.
  • Maximaal één bezoekersregeling per adres.

Tarief

Bekijk hier de actuele tarieven. Het saldo van de bezoekersregeling kunt u onbeperkt opwaarderen. 

Aanvragen

Aan- en afmelden van uw bezoek

Na toewijzing van de bezoekersregeling ontvangt u per mail automatisch een activatielink waarmee u in ParkStart een eigen account aanmaakt. Vervolgens koopt u in ParkStart parkeersaldo in. De regeling is hierna klaar voor gebruik.  

  • Meld het kenteken van uw bezoek in ParkStart aan en na gebruik weer af. Wanneer u de parkeeractie niet zelf afmeldt, stopt de parkeeractie automatisch om 24.00 uur. U betaalt dan een maximum dagtarief. Buiten de tijden van het vergunningparkeren wordt er geen geld in rekening gebracht. Klik voor meer info over Parkstart op onderstaande button.
  • U kunt ook meerdere dagen tegelijk plannen, vul dan ook de einddatum en -tijd in. De parkeeractie stopt dan niet om 24.00 uur maar loopt door. Alleen de uren waarop er betaald parkeren is, worden van uw saldo afgehaald.
  • Het is mogelijk om maximaal 10 auto’s tegelijkertijd aan te melden.

Op welke tijden heeft u een vergunning nodig?

Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en vrijdagavond (i.v.m. koopavond) van 18.00 tot 21.00 uur.